فرنوش شهابی
مواد لازم
انبه رسیده: یک عدد
پیازچه: 2 عدد
فلفل قرمز چیلی :یک عدد
نعناع تازه: 4 شاخه
خیار: یک عدد
لیمو: 2 عدد
روغنزیتون :به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پوست خیار و انبه را گرفته و آنها را به شکل مکعبی خرد کنید و چیلی را خرد کرده و پیازچهها را هم حلقهای برش بزنید سپس برگهای نعناع را پاک کرده بشویید و بعد از اینکه آبش خشک شد خرد کنید.
ظرف سالاد را آماده کنید و انبه، خیار، فلفل قرمز چیلی، پیازچه و نعناع را به همراه کمی نمک و فلفل داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید. در آخر روغنزیتون را به سالاد اضافه کرده و با برگهای نعناع آن را تزئین نمایید.