کد خبر: ۵۲۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۲
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم برای دونفر:

برای پایه سوپ

خیار پوست کنده: یک عدد بدون دانه و خرد شده

فلفل دلمه‌ای خرد شده یک عدد

گوجه‌فرنگی: یک کیلو

سیر خرد شده: دو حبه

سرکه سیب یا سرکه بالزامیک: دو قاشق غذاخور

روغن‌زیتون یا کره: نصف لیوان

آب: دو لیوان

مواد چاشنی:

خیار: یک عدد نصف

فلفل دلمه‌ای:

گوجه‌فرنگی ریز آلبالویی: شش عدد

روغن‌زیتون یا کره: یک قاشق غذاخوری

نمک دریا: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای پایه سوپ، خیار، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی، سیر، سرکه، روغن‌زیتون و آب را در میکسر یا غذاساز بریزید و همه مواد را کاملا صاف کنید. سپس مواد سوپ را به یک پارچ منتقل کرده و حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید.

در این فاصله، خیار و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و گوجه‌فرنگی‌ها را نصف کنید. سپس این مواد را به پایه سوپ اضافه کنید و آن را با روغن‌زیتون یا کره تزئین کنید.

این سوپ جزء غذاهایی است که سرد سرو می‌شوند و برای فصل تابستان بسیار مناسب است، به علت گیاهی بودن پایه آن غنی از آنتی‌اکسیدان و ویتامین C است.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: