فرنوش شهابی
مواد لازم برای دونفر:
برای پایه سوپ
خیار پوست کنده: یک عدد بدون دانه و خرد شده
فلفل دلمهای خرد شده یک عدد
گوجهفرنگی: یک کیلو
سیر خرد شده: دو حبه
سرکه سیب یا سرکه بالزامیک: دو قاشق غذاخور
روغنزیتون یا کره: نصف لیوان
آب: دو لیوان
مواد چاشنی:
خیار: یک عدد نصف
فلفل دلمهای:
گوجهفرنگی ریز آلبالویی: شش عدد
روغنزیتون یا کره: یک قاشق غذاخوری
نمک دریا: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای پایه سوپ، خیار، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی، سیر، سرکه، روغنزیتون و آب را در میکسر یا غذاساز بریزید و همه مواد را کاملا صاف کنید. سپس مواد سوپ را به یک پارچ منتقل کرده و حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید.
در این فاصله، خیار و فلفل دلمهای را خرد کرده و گوجهفرنگیها را نصف کنید. سپس این مواد را به پایه سوپ اضافه کنید و آن را با روغنزیتون یا کره تزئین کنید.
این سوپ جزء غذاهایی است که سرد سرو میشوند و برای فصل تابستان بسیار مناسب است، به علت گیاهی بودن پایه آن غنی از آنتیاکسیدان و ویتامین C است.