فرنوش شهابی
نان همبرگری: 2 عدد
بادمجان: 1 عدد
پنیر پارمسان رنده شده: 4/1 پیمانه
پنیر موتزارلای رنده شده: 2/1 پیمانه
پودر سوخاری: 2/1 پیمانه
تخممرغ: 1 عدد
اسفناج خردشده: 5 برگ
سیر رنده شده: 2 حبه
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق سوپخوری
روغنزیتون: 2 قاشق سوپخوری
روغن: به مقدار کافی
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بادمجانها را پوست بگیرید و بهصورت حلقهای برش بزنید.
بعد در یک ظرف پنیر پارمسان را با پودر سوخاری و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. در ظرف دیگری هم تخممرغ را با 2 قاشق غذاخوری آب و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا روغن داغ شود. سپس بادمجانهای خرد شده را ابتدا در ظرف تخممرغ زده شده و بعد در ظرف پودر سوخاری مخلوط شده فرو کنید و داخل تابه بگذارید تا دو طرف بادمجانها سرخ شود. بادمجانهای سرخشده را روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافه آن کشیده شود. بعد از اینکه بادمجانها کمی خنکتر شد آن را از وسط نصف کنید.
رب گوجهفرنگی را با 4 قاشق غذاخوری آبجوش مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. سپس به آن روغنزیتون، کمی نمک و فلفل و سیر رنده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظی آماده شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید. سس را روی بادمجانها بریزید تا کاملا به سس آغشته شوند.
نان همبرگریها را از وسط نصف کنید و چندتا از بادمجانها را به همراه 2 برگ از اسفناجها داخل نان ساندویجی قرار دهید و مقداری از پنیر را ببرید و روی آن قرار دهید و دوباره یک لایه دیگر از بادمجانها را روی مواد قرار دهید و بعد کمی دیگر از پنیر را روی بادمجانها بریزید و قسمت بعدی نان را روی مواد قرار دهید. به همین شکل ساندویج بعدی را هم آماده کنید. سپس ساندویجها را برای چند دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن آب شود.