
فرنوش شهابی
تخممرغ::2
عدد
شیر: 10 قاشق غذاخوری
شکر: 8 قاشق
غذاخوری
آرد سفید: 8 قاشق
غذاخوری
روغن: 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری سرپر
بیکینگپودر: 1 قاشق چایخوری
وانیل: خیلی
کم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را در کاسهای بشکنید و به همراه شکر و وانیل
خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس روغن را افزوده و شیر را هم بریزید و هم بزنید. در
ادامه آرد را با پودر کاکائو و
بیکینگ پودر مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد فوق افزوده و هم بزنید تا مایه
کاپکیک یکدست و صاف شود. فنجان مورد نظر را چرب کرده و مایه را داخل آن بریزید طوری که
یک سوم فضای فنجان برای پف کردن مواد خالی بماند. قابلمهای را تا نیمه آب کرده و فنجانها را داخل آن بچینید و
برای 10 دقیقه روی شعله بگذارید تا بجوشد.
در این مرحله دمکنی را بگذارید و کاپکیکها را برای 10 دقیقه
با شعله متوسط بپزید.