کد خبر: ۵۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

تخم‌مرغ::2 عدد

شیر: 10 قاشق غذاخوری

شکر: 8 قاشق غذاخوری

آرد سفید: 8 قاشق غذاخوری

روغن: 4 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری سرپر

بیکینگ‌پودر: 1 قاشق چایخوری

وانیل: خیلی کم

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و به همراه شکر و وانیل خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس روغن را افزوده و شیر را هم بریزید و هم بزنید. در ادامه آرد را با پودر کاکائو و بیکینگ پودر مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد فوق افزوده و هم بزنید تا مایه کاپ‌کیک یکدست و صاف شود. فنجان مورد نظر را چرب کرده و مایه را داخل آن بریزید طوری که یک سوم فضای فنجان برای پف کردن مواد خالی بماند. قابلمه‌ای را تا نیمه آب کرده و فنجان‌ها را داخل آن بچینید و برای 10 دقیقه روی شعله بگذارید تا بجوشد.

در این مرحله دم‌کنی را بگذارید و کاپ‌کیک‌ها را برای 10 دقیقه با شعله متوسط بپزید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: