فرنوش شهابی
مواد لازم
آب آلبالو: 1 لیتر
شکر: 200 گرم
آبلیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا بهتر است تعداد لیوان هایی که قرار است یخ در بهشت در آنها سرو شود را درون یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
سپس یک قابلمه را انتخاب کنید و شکر، آب آلبالو و آبلیمو و وانیل را درون آن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند و به دمای جوش برسد. شکر را در آن حل کنید، بعد از حل شدن شکر، حرارت اجاق گاز را کم کنید و چند دقیقه اجازه بدهید تا مواد به آرامی بجوشند. سپس ظرف را از روی اجاق گاز پایین بیاورید و اجازه دهید تا سرد شود. بعد مواد یخ در بهشت را در یک ظرف فلزی کمعمق بریزید و به مدت ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند. بعد از گذشت این مدت و یخ بستن کامل ظرف یخ در بهشت آن را از فریزر خارج کنید و یخها را مخلوط کنید تا ریز شوند. سپس دوباره ظرف را در فریزر قرار دهید تا آماده شوند. بعد از آماده شدن آن را در لیوانهای سرد شده بریزید و تزیین کنید.