کد خبر: ۵۰۶۳
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۰
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

1 کیلو گرم توت سیاه

1 کیلو گرم شکر

1 قاشق مرباخوری آبلیمو

طرز تهیه
دم توت‌ها را بگیرید و آن‌ها را بشویید. (خیلی نشویید تا توت‌ها له نشوند.)
توت‌ها را همراه شکر به صورت لایه لایه داخل قابلمه ریخته یک شب در یخچال قرار دهید.

وقتی غلیظ شد در دقایق پایانی آبلیمو را به آن اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه شعله را خاموش کنید.
صبر کنید تا خنک شود سپس آن را در ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
اگر آب مربا زیاد است می‌توانید مربا را از یک صافی عبور دهید و کمی شربت آن را بگیرید و از آن برای تهیه یک شربت طبیعی و سالم استفاده کنید.

اگر می‌خواهید مارمالاد مربا درست کنید باید ابتدا توت‌ها را کمی خرد یا له کنید و سپس مراحل تهیه مربا را طی کنید و در اواسط پخت کمی پودر ژلاتین را در آب جوش حل کنید و به آن اضافه کنید.
بهتر است از توت‌های درشت و یا توت‌هایی که هنوز کمی کال هستند و خیلی نرسیده‌اند استفاده کنید.

از قابلمه مسی یا آلومینیمی استفاده نکنید، چون رنگ مربا را خیلی بد و تیره می‌کند.
برای تست غلظت مربا کمی از شیره یا آب آن را در یک کاسه بریزید و صبر کنید تا خنک شود اگر غلظت مورد نظر را نداشت بگذارید کمی دیگر بجوشد.

سپس توت‌ها را جدا کرده و اگر شکر به آن‌ها چسبیده بود می‌توان داخل یه کاسه مقدار کمی آب ریخته توت را داخل آن انداخته تا شکر جدا شود سپس توت‌ها را جدا کرده و آب داخل کاسه را نیز به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم.
بعد از اینکه شکر به جوش آمد توت‌ها را اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد و آب آن غلیظ شود.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: