کد خبر: ۵۰۶۲
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۰
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی


مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده: ۱ عدد
نان تست: ۱ بسته
جعفری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ الی ۳ قاشق سر پر
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شیر: ۳ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری یا پانکو
خیارشور
ذرت
نمک و فلفل سیاه

برای آماده‌سازی مواد میانی سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه بذارین بپزه و بعد از خنک شدن خرد کنین و بهش خیارشور ریز خرد شده، جعفری ساطوری، ذرت، نمک، فلفل سیاه (یا هر ادویه دلخواه مثل آویشن و...) و سس مایونز اضافه و مخلوط کنین، حالا سالاد مرغمون برای داخل نون‌ها آمادست و می‌ریم سراغ آماده کردن جیب‌ها
لبه های نون تست رو با چاقو از هر چهار طرف جدا کنین و دو تا نون تست رو روی هم قرار بدین و با وردنه کاملا صاف کنین تا بهم بچسبن و بعد با قالب گرد قالب بزنید
دو عدد تخم‌مرغ رو با همزن دستی خوب برنید تا از حالت لختگی خارج بشه و شیر رو بهش اضافه کنید (من کمی فلفل سیاه هم اضافه کردم تا بوی تخم‌مرغ رو بگیره)
نون‌های قالب‌زده رو داخل مخلوط شیر و تخم‌مرغ خیس کنید و بعد داخل پودر سوخاری یا پانکو بغلطونید.
داخل ظرف گودی روغن سرخ‌کردنی بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدین تا داغ بشه و نون‌ها رو داخلش سرخ کنید وقتی هر دو طرف سرخ شد کاملا پف می‌کنه و وسطش توخالی میشه.
بعد از سرخ شدن داخل صافی قرار بدین تا روغن اضافش بره و به همین ترتیب تمام نون‌ها رو سرخ کنید.
بعد از سرخ کردن نون‌ها رو با چاقو از وسط نصف کنین (می‌تونین هم نصف نکنین و فقط از یک سمت بازش کنین تا گرد باشه اما وقتی نصف می‌کنین شکیل‌تر دیده میشه) و داخلش رو با سالاد مرغ پر کنین و داخل ظرف بچینین و با دورچین مناسب سرو کنین.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: