فرنوش شهابی
مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده: ۱
عدد
نان تست: ۱ بسته
جعفری خرد شده: ۴
قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲
الی ۳ قاشق سر پر
تخممرغ: ۲ عدد
شیر: ۳ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری یا پانکو
خیارشور
ذرت
نمک و فلفل سیاه
برای آمادهسازی مواد میانی سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و نمک
و فلفل سیاه بذارین بپزه و بعد از خنک شدن خرد کنین و بهش خیارشور ریز خرد شده،
جعفری ساطوری، ذرت، نمک، فلفل سیاه (یا هر ادویه دلخواه مثل آویشن و...) و سس مایونز
اضافه و مخلوط کنین، حالا سالاد مرغمون برای داخل نونها آمادست و میریم سراغ آماده
کردن جیبها
لبه های نون تست رو با چاقو از هر چهار طرف جدا کنین و دو تا نون
تست رو روی هم قرار بدین و با وردنه کاملا صاف کنین تا بهم بچسبن و بعد با قالب
گرد قالب بزنید
دو عدد تخممرغ رو با همزن دستی خوب برنید تا از حالت لختگی خارج
بشه و شیر رو بهش اضافه کنید (من کمی فلفل سیاه هم اضافه کردم تا بوی تخممرغ رو
بگیره)
نونهای قالبزده رو داخل مخلوط شیر و تخممرغ خیس کنید و بعد داخل
پودر سوخاری یا پانکو بغلطونید.
داخل ظرف گودی روغن سرخکردنی بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدین
تا داغ بشه و نونها رو داخلش سرخ کنید وقتی هر دو طرف سرخ شد کاملا پف میکنه و
وسطش توخالی میشه.
بعد از سرخ شدن داخل صافی قرار بدین تا روغن اضافش بره و به همین
ترتیب تمام نونها رو سرخ کنید.
بعد از سرخ کردن نونها رو با چاقو از وسط نصف کنین (میتونین هم
نصف نکنین و فقط از یک سمت بازش کنین تا گرد باشه اما وقتی نصف میکنین شکیلتر
دیده میشه) و داخلش رو با سالاد مرغ پر کنین و داخل ظرف بچینین و با دورچین مناسب
سرو کنین.