فرنوش شهابی
گوجه سبز 1 کیلوگرم
نمک: 1قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: 1قاشق چایخوری (دلخواه(
ترخون: 3 شاخه کوچک (دلخواه(
سیر: 4-5 حبه (دلخواه(
فلفل سبز 3 عدد (دلخواه(
سرکه: به مقدار لازم
طرز تهیه
گوجه سبزها را بشویید و کاملا خشک کنید.
درون ظرف ترشی کمی ترخون و چند حبه سیر بریزید. سپس گوجه سبزها را درون شیشه و روی سیرها بریزید و در انتها نیز روی گوجه سبزها لایهای ترخون بچینید. اگر از فلفل استفاده میکنید آن را لابهلای گوجه سبزها قرار دهید. تخم گشنیز را هم داخل شیشه ترشی بریزید.
سرکه را با مقداری نمک مخلوط کنید و شیشه ترشی را پر کنید تا جایی که سرکه بالای گوجه سبزها و ترخونها بیاید سپس در ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک و تاریک (خارج از یخچال) نگهداری کنید تا پس از چند روز ترشی آماده مصرف شود.
نکته:
اگر طعم گلپر را دوست دارید میتوانید از این ادویه هم در ترشی استفاده کنید.
برای سریعتر آماده شدن ترشی میتوانید گوجه سبزها را خرد کنید. بگذارید با سرکه یکی دو قل بزند. سپس صبر کنید کاملا خنک شود. بعد در شیشه ترشی بریزید.