کد خبر: ۴۹۷۶
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۲ عدد

آب ولرم: نصف لیوان

آرد: یک لیوان + یک‌سوم لیوان

بکینگ‌پودر: یک و نیم قاشق چای‌خوری

روغن: یک‌سوم لیوان

وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری

شکر: دو‌سوم لیوان

ابتدا تخم‌مرغ و شکر و وانیل رو با چنگال دو دقیقه می‌زنیم بعد هم آب ولرم رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم بعد هم روغن رو اضافه می‌کنیم در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ‌پودر رو اضافه می‌کنیم. مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم می‌کنیم به یک قسمت پودر کاکائو اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. کف تابه نچسب رو خوب چرب کنید. اول یک ملاقه از مایه سفید بعد وسط اون یک ملاقه از مایه شکلاتی می‌ریزیم بعد دوباره وسط اون مایه سفید و بعد شکلاتی ادامه می‌دهیم تا مایه کیک تموم بشه در نهایت روی کیک رو با خلال دندون می‌کشیم.

روش پخت روی گاز‌

شعله پخش رو روی شعله پخش‌کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط می‌گذاریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست می‌کنید دم‌کنی بزارین مدت سی دقیقه زمان می‌بره تا آماده بشه بعد این زمان اگر روی کیک خشک بود آماده است وگرنه باید باشه

روش پخت داخل فر

فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه می‌ذاریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش می‌گذاریم و مدت سی دقیقه زمان می‌بره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: