فرنوش شهابی
عصاره وانیل: یک قاشق غذاخوری
ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری
آب سرد: 1 فنجان
شکر دانه ریز: 2 فنجان
شربت غلیظ شده یا عسل: 2/1 پیمانه
سفیده تخممرغ: 2 عدد
نمک: مقداری
پودر قند: 3/1 فنجان
نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا شربت غلیظ یا عسل را با نصف فنجان آب و شکر در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
در این میان ژلاتین را در باقیمانده آب حل کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه دانههای شکر حل شد ژلاتین و افزوده و اجازه دهید همه مواد برای 30 ثانیه باهم بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
در مرحله بعد سفیدهها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا سفت شود، سپس مخلوط ژلاتین را اضافه کنید و در همین حین به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد را با هم مخلوط شود و حجم آن زیاد گردد.
در ادامه وانیل را افزوده و برای 5 الی 7 دقیقه مواد را هم بزنید تا خمیر مارشمالو آماده شود. قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی پوشانده و چرب کنید، سپس کمی پودر قند بپاشید. خمیر مارشمالو را در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید، سپس نشاشته ذرت و پودر قند را مخلوط کرده و روی آن بپاشید. بعد از اینکه مارشمالو خنک شد آن را از قالب بیرون آورده و بعد از برش زدن سرو نمایید.