کد خبر: ۴۹۴۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

خرما: نصف پیمانه

آرد سفید: 1 پیمانه

آرد نخودچی: یک‌چهارم پیمانه

پودر قند: 3 قاشق غذاخوری

کره: 150 گرم

پودر هل و پودر دارچین:از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری

گردوی خرد شده: نصف پیمانه

پودر پسته و پودر نارگیل :از هر کدام 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا آرد سفید و آرد نخودچی را داخل تابه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آن ها گرفته شود. در مرحله بعد کره را به آرد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا جایی که کره آب شده و یک مایه قهوه‌ای روشن درست شود. در این مرحله شعله گاز را خاموش کرده و اجازه دهید تا مواد از حرارت بیافتد. بعد از این‌که مواد از حرارت افتاد و کمی خنک شد پودر شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس پودر دارچین، هل، پسته و نارگیل را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.

در مرحله بعد هسته خرماها را جدا کرده و کمی له کنید سپس با گردوی خرد شده مخلوط نمایید. حالا نیمی از مخلوط آرد و کره را داخل قالب مورد نظر بریزید و مخلوط خرما و گردو را وسط آن بریزید و با قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود. در ادامه باقی مانده مخلوط آرد و کره را بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا رنگینک سفت شود. بعد از این‌که رنگینک خوب خنک و سفت شد آن را از قالب خارج کرده و سرو نمایید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: