فرنوش شهابی
مواد لازم:
شقاقل: یک کیلو
شکر: یک کیلو
گلاب و هل: به میزان لازم
طرزتهیه
شقاقل را بشویید و دو روز در آب سرد
بخیسانید و روزی سه بار آب آن را عوض کنید.
سپس پوست آن را با چاقو پاک نموده آب را جوش آورده شقاقلها را مدت یک ساعت بجوشانید.
آنگاه آب مواد را مجددا عوض نموده، یک بار دیگر جوش داده خوب که شقاقلها پخته شد، از روی گاز برداشته باز مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و در طی این دو روز باز روزی سه بار آب آن را عوض کنید.
سپس شکر را مات نموده، شقاقل را از آب
بیرون آورده در شکر مات شده ریخته مدت یک الی یک ساعت و نیم بجوشانید. (میتوان به
جای شکر از عسل استفاده کرد.) در آخر کار مقداری گلاب و هل به آن اضافه کنید.