کد خبر: ۴۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

بلغور گندم: ۲ پیمانه

آب‌جوش:۴ پیمانه

جعفری تازه: ۳ پیمانه

نعناع تازه: یک و یک‌دوم پیمانه

پیازچه:۸ عدد

پیاز کوچک قرمز: ۲ عدد

خیار خرد شده بزرگ: ۱ عدد

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه: یک‌دوم پیمانه

گوجه‌فرنگی کوچک: ۲ عدد

کاهوی برگ برگ شده جهت تزیین: یک بوته کوچک

مواد لازم جهت تهیه سس

خردل :۲ قاشق چای‌خوری

موسیر: ۱ عدد متوسط

روغن زیتون: دوسوم پیمانه

سرکه انگور: یک‌دوم پیمانه

فلفل: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

بلغور را با مقداری روغن در یک ظرفدرب‌دار مخلوط می‌کنیم و آب‌جوش را روی آن ریخته و درب ظرف را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم 15 الی 30 دقیقه بماند.

در این فاصله خیار را رنده کرده و همه سبزیجات را خرد می‌کنیم.

پس از سپری شدن زمان مورد نظر بلغور را آبکش کرده و در ظرفی می‌ریزیم و همه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا مخلوط شوند.

در ظرف مخصوص سرو سالاد، کاهو را چیده و مواد سالاد را روی آن می‌ریزیم و در آخر کمی فلفل، نمک و آبلیمو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

به سراغ درست کردن سس سالاد می‌رویم، برای این کار خردل، موسیر خرد شده، سرکه، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب هم می‌زنیم.

سس را روی سالاد ریخته و سرو می‌کنیم.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: