فرنوش شهابی
مواد لازم
بلغور گندم: ۲ پیمانه
آبجوش:۴ پیمانه
جعفری تازه: ۳ پیمانه
نعناع تازه: یک و یکدوم پیمانه
پیازچه:۸ عدد
پیاز کوچک قرمز: ۲ عدد
خیار خرد شده بزرگ: ۱ عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: یکدوم پیمانه
گوجهفرنگی کوچک: ۲ عدد
کاهوی برگ برگ شده جهت تزیین: یک بوته کوچک
مواد لازم جهت تهیه سس
خردل :۲ قاشق چایخوری
موسیر: ۱ عدد متوسط
روغن زیتون: دوسوم پیمانه
سرکه انگور: یکدوم پیمانه
فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
بلغور را با مقداری روغن در یک ظرفدربدار مخلوط میکنیم و آبجوش را روی آن ریخته و درب ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم 15 الی 30 دقیقه بماند.
در این فاصله خیار را رنده کرده و همه سبزیجات را خرد میکنیم.
پس از سپری شدن زمان مورد نظر بلغور را آبکش کرده و در ظرفی میریزیم و همه مواد را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند.
در ظرف مخصوص سرو سالاد، کاهو را چیده و مواد سالاد را روی آن میریزیم و در آخر کمی فلفل، نمک و آبلیمو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
به سراغ درست کردن سس سالاد میرویم، برای این کار خردل، موسیر خرد شده، سرکه، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم.
سس را روی سالاد ریخته و سرو میکنیم.