فرنوش شهابی
مواد لازم
کره: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
نشاسته: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ لیوان زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.
قابلمه شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
وقتی شیر گرم شد کره، وانیل، گلاب و زعفران را اضافه کنید. باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرفهای مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
میتوانید روی دسر را با میوه، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.
برای اینکه دسر را به رنگهای دیگر نیز تهیه کنیم میتوانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آبجوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (میتوانیم لایههای ژله را نیز در بین آن به کار ببریم.)