فرنوش شهابی
مواد لازم:
سیبزمینی: 2 کیلوگرم
کره:120 گرم
خامه:1 پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را بشویید و داخل
قابلمه پر از آب کنید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و
سیبزمینیها بپزند.
در این فاصله در ظرف دیگری شیر، خامه و کره را مخلوط کنید و روی حرارت
قرار دهید تا کره در شیر ذوب شود و شیر نجوشد.
بعد از اینکه سیبزمینی
ها پخت آنها را پوست بگیرید و همانطور با گوشتکوب له کنید.
سپس مخلوط شیر و خامه گرم را روی سیبزمینیهای له شده بریزید و هم
بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. پوره آماده شده را به صورت گرم در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.