کد خبر: ۴۸۶۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۸
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

برنج 2 پیمانه

هویج : 2 عدد

نخود فرنگی : نصف لیوان

ذرت : نصف لیوان

پیاز : 1 عدد

قارچ : 5 عدد

سینه مرغ خرد شده :200 گرم

فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : 4/3 لیوان

ادویه پلویی و زعفران و زرشک : به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز را خرد میکنیم و با زردچوبه تفت میدهیم. فلفل دلمه ای خرد شده را هم تفت میدهیم مواد را میگذاریم کنار. هویج را نگینی کرده 10 دقیقه آبپز میکنیم و تفت میدهیم. قارچ را ورقه ای میکنیم و با حرارت بالا تفت میدهیم. سینه مرغ را خرد میکنیم و تفت میدهیم. همه ی مواد تفت داده شده و نخود فرنگی و ذرت و نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم.

برنج خیس خورده را کمی زنده تر از حد معمول آبکش میکنیم. ته دیگ مورد نظر را میگذاریم یک لایه برنج یک لایه از سبزیجات و کمی ادویه پلویی و کمی زعفران دم کرده میریزیم و میگذاریم دم بکشد. سپس غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و با زرشک تزیین میکنیم.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: