کد خبر: ۴۷۰
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۰
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم:

پنیر پیتزای رنده شده: 3 قاشق غذاخوری

قارچ ورقه شده: 600 گرم

تخم‌مرغ: 5 عدد

آرد: یک و نیم قاشق غذاخوری

بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای خوی

نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم

سیر رنده شده: 2 حبه

پیازچه خرد شده: یک فنجان

کره و روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا قارچ‌ها را شسته و ورقه ورقه کنید و 5 دقیقه در آب در حال جوش بریزید و سریع آبکش کنید. رویشان آب سرد بریزید تا تغییر رنگ ندهند. تخم‌مرغ ها را مخلوط کرده و آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، فلفل، سیر، قارچ، پیازچه و پنیر را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. در ماهیتابه مخلوط روغن و کره را داغ کنید و مایه کوکو را در تابه سرخ کنید. بعد از برشته شدن می‌توان رویش پنیر ریخته و در تابه را گذاشت تا آب شود...

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: