فرنوش شهابی
مواد لازم:
پنیر پیتزای رنده شده: 3 قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده: 600 گرم
تخممرغ: 5 عدد
آرد: یک و نیم قاشق غذاخوری
بیکینگپودر: یک قاشق چای خوی
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
سیر رنده شده: 2 حبه
پیازچه خرد شده: یک فنجان
کره و روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا قارچها را شسته و ورقه ورقه کنید و 5 دقیقه در آب در حال جوش بریزید و سریع آبکش کنید. رویشان آب سرد بریزید تا تغییر رنگ ندهند. تخممرغ ها را مخلوط کرده و آرد، بیکینگپودر، نمک، فلفل، سیر، قارچ، پیازچه و پنیر را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. در ماهیتابه مخلوط روغن و کره را داغ کنید و مایه کوکو را در تابه سرخ کنید. بعد از برشته شدن میتوان رویش پنیر ریخته و در تابه را گذاشت تا آب شود...