کد خبر: ۴۶۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
پپ
صفحه نخست » ویژه نامه نوروز


فرنوش شهابی

مواد لازم

پودر کاکائو: دو پیمانه

کره نرم شده در دمای اتاق: سهچهارم پیمانه

شکر پودر شده: یک‌دوم پیمانه

شیر: دو‌سوم پیمانه

نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

آب: یک پیمانه

طرز تهیه

کره نرم شده و پودر کاکائو را در ظرفی می‌ریزیم. با همزن دستی کره و کاکائو را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا به صورت یک خمیر یکنواخت در بیاید. یک قابلمه یا یک ظرف مناسب بردارید. یک پیمانه آب داخل آن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. هنگامی‌ که به جوش آمد ظرف محتوا شکلات و کره را بالای ظرفی که در آن آب در حال جوشیدن است قرار می‌دهیم. حرارت را کم می‌کنیم تا آب به آرامی بجوشد. اگر ظرفی که شکلات و کره را در آن مخلوط کرده‌اید قابلیت تحمل دما را ندارد می‌توانید مطابق شکل یک ظرف مناسب را بالای ظرف آب جوش قرار دهید و شکلات و کره را به آن منتقل کنید. در حالی‌که آب ظرف زیرین در حال جوشیدن است و حرارت به طور غیر‌مستقیم به ظرف بالایی می‌رسد مخلوط شکلات و کره را مرتب هم می‌زنیم. سپس شکر و شیر را به مخلوط اضافه کرده و با همزن دستی مواد را مرتب هم می زنیم تا یک مایع یک دست و صاف داشته باشیم. مایع باید کاملا یک دست و بدون دانه‌های شکر یا گلوله‌های شیر و کره باشد. در صورت تمایل در این مرحله می‌توانید مقداری نمک به شکلات اضافه کنید یا اگر شیرینی مایع شکلات کم است آن را شیرین‌تر کنید. هنگامی‌که مایع داخل ظرف یک دست و رقیق شد مواد را از روی حرارت بر می‌داریم. بلافاصله پس از برداشتن شکلات‌ها از روی حرارت آن‌ها را در قیف یک‌بار مصرف می‌ریزیم و به شکل زیر در قالب مورد نظر می‌ریزیم. قالب استفاده شده در این تصویر قالب معمولی یخ می‌باشد. می‌توانید از قالب‌های شکل‌دار سیلیکونی نیز استفاده کنید تا شکلات‌های زیباتر و جذاب‌تری داشته باشید. قالب را در یخچال قرار می‌دهیم و تا زمانی که شکلاتها خوب بسته شوند و سفت شوند صبر می‌کنیم. پس از بسته شدن شکلات‌ها آن‌ها را از قالب خارج کنید و روی آن‌ها در صورت تمایل مقداری پودر شکر بپاشید و از طعم بی‌نظیر این شکلات‌های فوق‌العاده لذت ببرید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: