کد خبر: ۴۶۶۹
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
پپ
صفحه نخست » ویژه نامه نوروز


فرنوش شهابی

مواد لازم

روغن صاف قنادی: ۱۸۰ گرم

آرد نخود‌چی: ۱۸۰ گرم

آرد سفید قنادی (مخصوص شیرینی‌پزی): 180 گرم

پودر قند یا همان پودر شکر: ۲۰۰ گرم

پودر هل: یک قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو: یک قاشق

دارچین: یک قاشق چای‌خوری

شکلات آب شده: به میزان لازم

قبل از آماده کردن خمیر شکلات را به روش بن‌ماری روان کنید به این شکل. یک کتری آب بگذارید روی گاز تا به جوش بیاید شکلات را یا رنده کنید ویا با کارد ریز خرد کنید بگذارید روی در کتری تا با بخار کتری آب شود وروان سپس مواد را بریزید داخل قالب سیلیکونی و بگذارید داخل یخچال تا سفت شود. ابتدا آرد سفید را با شعله کم تفت دهید حدود ده دقیقه سپس آرد نخود‌چی را اضافه کرده ده الی پانزده دقیقه دیگر تفت می‌دهیم نباید تغییر رنگ بدهد. به این دلیل تفت می‌دهیم چون داخل فر نمی‌گذاریم باید بوی خام آرد از بین برود. آرد تفت داده شده را الک کنید بگذارید تا خنک شود. پودر قند را داخل کاسه همزن می‌ریزیم روغن صاف قنادی را روی آن می‌ریزیم همزن را روشن کرده با سرعت کم مواد را هم می‌زنیم وقتی مواد مخلوط شدند کم‌کم سرعت همزن را بالا ببرید مواد که کم‌رنگ شد کافیه حدود سه دقیقه هم بزنید کافی است. زمانی که پودر قند و روغن صاف کرم رنگ شد پودر کاکائو ودارچین وپودر هل اضافه کرده و هم می‌زنیم تا حد مخلوط شدن. آرد را قاشق قاشق اضافه می‌کنیم تا خمیر آماده شود. تکه‌های کوچکی از خمیر بر می‌داریم وبا فشار انگشت روی شکلات‌ها فشرده می‌کنیم و با کارد صاف کرده می‌گذاریم چند ساعتی تا خودش را بگیرد این خمیر با گرمای دست نرم‌تر می‌شود. هم می‌توانید داخل دیس یک سانتی بریزید هم قالب کوچک سیلیکونی. کف قالب کمی دارچین بپاشید خمیر برشتوک را داخل ظرف بریزید وبا کف دست ویا گوشت‌کوب فشرده کنید وبگذارید یکی دو ساعت جای خنک تا خودش را بگیرد سپس شکلات آب شده که از داغی افتاده را روی مواد بریزد وقتی شکلات سفت شد به شکل لوزی برش بزنید. این برشتوک در ظرف در ‌دار داخل یخچال یک‌ ماه ماندگاری دارد.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: