کد خبر: ۴۶۶۸
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۶
پپ
صفحه نخست » ویژه نامه نوروز


فرنوش شهابی

مواد لازم :

پودر قند: 160 گرم

روغن جامد آب شده: 200 گرم

پودر نارگیل ریز (آسیاب کنید): 90 گرم

وانیل: کمی (دلخواه)

آرد: 3 پیمانه (شاید کمتر استفاده بشه)

پودر پسته: به میزان لازم

طرزتهیه :

روغن آب شده را خنک کنید و پودر قند را اضافه ومخلوط کنید. سپس پودر نارگیل آسیاب شده ووانیل را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید وکم‌کم آرد را اضافه تا موقعی که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبد .خمیر را بین دو نایلون یا کاغذ روغنی باز کرده (قطر حدود 1 سانت) مقداری پودر پسته روی کل سطح خمیر پاشیده وکاغذ روغنی گذاشته ودوباره به آرامی وردنه کشیده تا پودر پسته داخل خمیر فرو رود. بعد قالب می‌زنیم .از قبل تابه را به مدت 20 دقیقه روی شعله باحرارت کم گذاشته تا تابه گرم ومثل فر داغ شود. بعد در تابه که کاغذ روغنی انداخته‌اید، شیرینی‌ها را با فاصله گذاشته ودر تابه رابسته ومی‌گذاریم به مدت تقریبی 15 تا20 دقیقه پخته شود. این شیرینی نباید تغییر رنگ بده. وبرای فر هم با دمای 175 درجه به مدت تقریبی 15 تا20 دقیقه. بعد پخت بگذارید شیرینی‌ها کاملا خنک شودو بعد از تابه جدا کنید.


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: