کد خبر: ۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم جهت تهیه لایه رویی

سیب‌زمینی مکعبی خرد شده: 675 گرم

کره: 25 گرم

شیر: یک قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده: 50 گرم

آویشن خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

شاخه‌های ریز آویشن جهت تزئین: به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه لایه میانی

عدس قرمز: 225 گرم

کره: 60 گرم

تره‌فرنگی حلقه شده: یک عدد

سیر له شده: 2 حبه

ساقه کرفس خرد شده: یک عدد

گلچه‌های کلم بروکلی: 125 گرم

پنیر توفو دودی مکعبی خرد شده: 175 گرم

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق چای‌خوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در یک قابلمه آب‌جوش بپزید تا مغز پخت شوند. آن‌ها را خوب آبکش نموده و کره و شیر را اضافه کرده و خوب بکوبید تا پوره شود. گردو و آویشن خرد شده را داخل آن بریزید و کنار بگذارید. عدس قرمز را در یک قابلمه آب‌جوش به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. آب اضافه آن را خالی نمایید و کنار بگذارید. کره را در یک ماهیتابه آب نمایید. تره فرنگی، سیر، کرفس و کلم بروکلی را به آن اضافه نمایید و روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم شوند. پنیر توفو را افزوده عدس و رب گوجه‌فرنگی را روی آن بریزید و خوب مخلوط نمایید. چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید سپس همه مخلوط را داخل یک ظرف پیرکس بریزید. پوره سیب‌زمینی را روی مخلوط عدس بریزید و با قاشق آن را کاملا پهن نمایید تا تمام سطح ظرف را بپوشاند. غذا را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود. سپس با چند شاخه آویشن روی آن را تزئین نموده و میل نمایید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: