
فرنوش شهابی
مواد لازم
سیبزمینی آب پز: سه عدد
نمک و فلفل سیاه :کمی
گوشت چرخکرده: 250گرم
پیاز: یک عدد
روغن و زردچوبه:
به میزان لازم
تخممرغ :یک
عدد
کره: 50 گرم
آرد سوخاری: مقداری
طرز تهیه
ابتدا قابلمهای را آب کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد،
سپس سیبزمینیها را شسته و داخل آن بریزید تا بپزد.
در این فاصله یک عدد پیاز را ریز خردکرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود، سپس
گوشت را افزوده و تفت دهید تا بپزد. نمک، زردچوبه و فلفل را بریزید و خوب هم
بزنید و اجازه دهید گوشت کمی بپزد.
در مرحله بعد، سیبزمینیها را پوست کنده و له کنید، نمک و
فلفل را افزوده و خوب ورز دهید تا به شکل خمیر دربیاید.
خمیر را به شکل توپهای مساوی و یکسان تقسیم کرده و آنها را
کمی پهن کنید، وسط هر کدام از توپها کمی از مواد گوشتی را بریزید و آنها را
ببندید.
سینی فر را چرب کرده و سیبزمینیها را داخل آن بچینید و برای
20 دقیقه در فر بگذارید تا با دمای 200 درجه پخته و طلایی شود. پیراشکیها را برای
5 دقیقه با حرارت بالا گریل کنید تا برشته شود.