کد خبر: ۴۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۱
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

باقلا: 500 گرم

سیر: 5 تا 6 حبه

پیاز: 1 عدد

رب انار ترش یا چند قاشق ناردونه خشک آسیاب شده: 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و پونه: به میزان لازم

طرز تهیه

باقلا را از ۴۸ ساعت قبل خیس کرده چند ساعتی یکبار آب آن را عوض کرده تا هم نفخ مواد از بین رود و هم بهتر پخته شود.

2 تا ۳ برابر باقلاها آب درون قابلمه ریخته و می‌گذاریم چند ساعت با حرارت ملایم کاملا پخته و نرم شود.

بعد از پخت کامل باقلاها سیرها و پیاز را با خردکن دستی ریز خرد کرده و در یک قاشق پر روغن تفت می‌دهیم نمک، فلفل، زردچوبه و رب انار ترش را اضافه کرده و همه را داخل ظرف باقلا ریخته و می‌گذاریم تا بجوش آید و مزه‌دار شود در پایان نیز روی باقلاها را با پونه تزئین می‌کنیم.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: