فرنوش شهابی
مواد لازم
باقلا: 500 گرم
سیر: 5 تا 6 حبه
پیاز: 1 عدد
رب انار ترش یا چند قاشق ناردونه خشک آسیاب شده: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و پونه: به میزان لازم
طرز تهیه
باقلا را از ۴۸ ساعت قبل خیس کرده چند ساعتی یکبار آب آن را عوض کرده تا هم نفخ مواد از بین رود و هم بهتر پخته شود.
2 تا ۳ برابر باقلاها آب درون قابلمه ریخته و میگذاریم چند ساعت با حرارت ملایم کاملا پخته و نرم شود.
بعد از پخت کامل باقلاها سیرها و پیاز را با خردکن دستی ریز خرد کرده و در یک قاشق پر روغن تفت میدهیم نمک، فلفل، زردچوبه و رب انار ترش را اضافه کرده و همه را داخل ظرف باقلا ریخته و میگذاریم تا بجوش آید و مزهدار شود در پایان نیز روی باقلاها را با پونه تزئین میکنیم.