کد خبر: ۴۲۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم:

برنج: 100 گرم

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق سوپ‌خوری

آب: 2 لیتر

بال مرغ: 2 عدد

ران مرغ: یک عدد

هویج (رنده شده): 2 عدد

برگ جعفری (ریز خرد شده): یک عدد

تره‌فرنگی (ریز خرد‌شده): یک عدد

ساقه کرفس (ریز خرد‌شده): یک عدد

برگ بو: یک عدد

دانه فلفل: 3 عدد

پودر کاری: به مقدار لازم

پاپریکا: به مقدار لازم

فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه:
1. مرغ را به همراه آب و چاشنی‌ها روی حرارت قرار دهید. هنگامی که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه بپزد. کف روی آب را با قاشق بردارید.

2. هویج رنده شده، ساقه کرفس، تره فرنگی و برگ جعفری خرد شده را به همراه برنج اضافه کرده و اجازه بدهید مواد بپزند تا سبزیجات نرم شوند. در انتهای پخت، رب را اضافه کنید. برگ بو را خارج کرده و سوپ را سرو کنید.
نکته:
1. می‌توانید مرغ را پس از پخت از سوپ خارج کنید و استخوان آن را جدا کرده و خرد کنید و دوباره به سوپ اضافه نمایید.

2. در صورت تمایل می‌توانید یک عدد سیب‌زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده را همراه سبزیجات به سوپ اضافه کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: