فرنوش شهابی
مواد لازم:
برنج: 100 گرم
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق سوپخوری
آب: 2 لیتر
بال مرغ: 2 عدد
ران مرغ: یک عدد
هویج (رنده شده): 2 عدد
برگ جعفری (ریز خرد شده): یک عدد
ترهفرنگی (ریز خردشده): یک عدد
ساقه کرفس (ریز خردشده): یک عدد
برگ بو: یک عدد
دانه فلفل: 3 عدد
پودر کاری: به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز
تهیه:
1. مرغ را به همراه آب و چاشنیها روی حرارت
قرار دهید. هنگامی که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ
با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه بپزد. کف روی آب را با قاشق بردارید.
2. هویج رنده شده، ساقه کرفس،
تره فرنگی و برگ جعفری خرد شده را به همراه برنج اضافه کرده و اجازه بدهید مواد
بپزند تا سبزیجات نرم شوند. در انتهای پخت، رب را اضافه کنید. برگ بو را خارج کرده
و سوپ را سرو کنید.
نکته:
1. میتوانید مرغ را پس از پخت از سوپ خارج
کنید و استخوان آن را جدا کرده و خرد کنید و دوباره به سوپ اضافه نمایید.
2. در صورت تمایل میتوانید یک عدد سیبزمینی پوست کنده و نگینی خرد شده را همراه سبزیجات به سوپ اضافه کنید.