کد خبر: ۴۲۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی



مواد لازم :

لیمو ترش: یک عدد

شکر: ۵ پیمانه

سرکه سیب:۳ پیمانه

زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده: یک چهارم پیمانه

چوب دارچین: ۲عدد

دانه کامل فلفل سیاه: 20عدد

نمک: یک قاشق چایخوری

کدو حلوایی، بدون تخم، پوست و خرد شده: 2 کیلو

طرز تهیه :
لیمو را پوست کنید و در یک ظرف که واکنش نشان نمی‌دهد پوست لیمو، شکر، سرکه، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی حرارت آرام بگذارید تا شکر حل شود. کدو حلوایی را اضافه کنید و بگذارید آرام آرام به مدت ۱۵دقیقه بپزد تا نرم شود.
در چند شیشه مناسب استریل شده مواد را بریزید و به اندازه نصف بند انگشت روی هرکدام روغن مایع بریزید و در آن را ببندید. شیشه‌ها را در یخچال نگه دارید و در عرض یک هفته مصرف کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: