فرنوش شهابی
مواد
لازم :
لیمو ترش: یک عدد
شکر: ۵ پیمانه
سرکه سیب:۳ پیمانه
زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده: یک چهارم پیمانه
چوب دارچین: ۲عدد
دانه کامل فلفل سیاه: 20عدد
نمک: یک قاشق چایخوری
کدو حلوایی، بدون تخم، پوست و خرد شده: 2 کیلو
طرز تهیه :
لیمو
را پوست کنید و در یک ظرف که واکنش نشان نمیدهد پوست لیمو، شکر، سرکه، زنجبیل،
دارچین، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی حرارت آرام بگذارید تا شکر حل شود.
کدو حلوایی را اضافه کنید و بگذارید آرام آرام به مدت ۱۵دقیقه بپزد تا نرم شود.
در
چند شیشه مناسب استریل شده مواد را بریزید و به اندازه نصف بند انگشت روی هرکدام
روغن مایع بریزید و در آن را ببندید. شیشهها را در یخچال نگه دارید و در عرض یک
هفته مصرف کنید.