کد خبر: ۴۲۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۸
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

هویج: یك كیلوگرم

برنج: یك كیلوگرم

شكر: 200 گرم

روغن مایع سرخ‌كردنی: 6 قاشق سوپ‌خوری

گوشت چرخ‌كرده: 500 گرم

زعفران: به مقدار لازم

پیاز: یك عدد

نمک: به مقدار لازم

دارچین: نصف قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه

هویج را به‌صورت خلال‌های باریك خرد كنید و داخل روغن تفت دهید. بعد شكر را در یك پیمانه آب جوش حل كنید و داخل تابه حاوی هویج سرخ شده بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا محلول آب و شكر جوشیده و خلال هویج در این شیره كمی بپزد. زعفران را هم به آن اضافه كنید و پس از یكی، دو جوش، زیر اجاق گاز را خاموش كنید. به این ترتیب مایه هویج آماده است. حالا پیاز را در گوشت چرخ كرده، رنده كنید. نمك و دارچین را هم به گوشت اضافه كنید و خوب ورز دهید. سپس آن را به‌صورت كوفته‌های‌ ریزی درآورید. كوفته‌ریزه‌ها را تفت دهید. وقتی برنج را آبكش كردید، در یك قابلمه به‌صورت لایه‌لایه مایه هویج و برنج را بریزید.

هویج پلو و كلم‌ پلو ازجمله غذاهای مناسب برای فصل سرما هستند چون هویج جزء خوراكی‌های گرم و ‌تر است. بهتر است به این غذا دارچین هم اضافه كنید. این غذا ازجمله غذاهای رژیم غذایی استاندارد بوده و برای بیشتر افراد مناسب است.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: