فرنوش شهابی
مواد لازم
آب انار: سه پیمانه و نیم
دانه انار: یک پیمانه
شکر: سه پیمانه
آب لیمو :به مقدار لازم
انارها را به دو نیم تقسیم کنید. قسمت بریده شده را به کف کاسهای بگیرید و با یک دست نصفی از انار را بگیرید و فشار دهید با انگشتان دیگر دانههای انار را به داخل آن میتوانید فشار دهید و آب آن را در بیاورید. با این کار آب انار تلخ نمیشود.
بعد در ظرفی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بجوشد. سپس دانههای انار و آب لیمو را به ظرف در حال جوش آب انار بریزید و 30 دقیقه دیگر بپزید. بعد از اینکه مربا قوام لازم را بهدست آورد.یک قطره از آن را در یک ظرف سرد بریزید و ظرف را کج کنید اگر به سختی سرازیر شد قوام مربای شما کامل و مربا آمادهاست. مربای آماده شده را در ظرفهای استیل و در جای خنک و تاریک قرار دهید.