کد خبر: ۴۱۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳

دونات مغزدار ایتالیایی

صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

آرد‌: 3 فنجان

شیر ولرم: 3/2 فنجان

مخمر:5 قاشق چایخوری

شکر: نصف فنجان

تخم‌مرغ بزرگ‌: 2 عدد

لیمو‌: 1 عدد

کره نرم‌شده‌: 5/4 قاشق غذاخوری

شکلات صبحانه‌: 1 شیشه

پودر شکر برای تزئین

روغن کنجد یا سرخ کردنی‌: به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه

مخمر را به شیر ولرم (40 درجه ) اضافه کرده و رویش را بپوشانید و کناری بگذارید تا عمل آید.

آرد، شکر، یک عدد زرده و یک عدد تخم‌مرغ کامل، لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید سپس مخمر را اضافه نموده و کاملا ورز دهید تا نرم و یک‌دست شود. کره را به خمیر اضافه کنید و دوباره ورز دهید.

خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته و رویش را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در دمای اتاق کناری بگذارید تا کاملا حجیم و دوبرابر شود.

خمیر را به مدت 8 الی10 دقیقه ورز دهید و سپس به قطر حدود نیم سانتی متر با وردنه بازش کنید .

با استفاده از یک لیوان خمیرها را قالب بزنید و اضافه‌های آن را دوباره ورز دهید و پهن کنید و قالب بزنید تا خمیر دور ریز نداشته باشید.

وسط نیمی از خمیرهای قالب زده شده را کمی شکلات صبحانه بگذارید.

دور تا دور شکلات‌ها روی خمیر را با یک قلم مو سفیده تخم‌مرغ را که کاملا هم‌زده‌اید بکشید تا به عنوان چسب کار عمل کند و سپس خمیرهای قالب‌زده شده را که شکلات ندارند روی شکلات‌ها بگذارید و با فشار کمی اطراف دو لایه را به هم بچسبانید. 10 دقیقه به دونات‌ها استراحت دهید تا کمی پف کنند.

روغن را درون تابه قرار دهید تا کاملا داغ شود. نکته کلیدی برای پخت مناسب دونات‌ها دمای روغن است که باید حدود 180 درجه باشد. پس بهتر است از روغنی که در دمای بالا نسوزد و یک دماسنج آشپزخانه استفاده کنید.

دونات‌ها را در روغن بیندازید و در حدی که هر طرفش طلایی رنگ شود بپزید و سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه‌اش کشیده شود.

نظرات