فرنوش شهابی
مواد لازم
قارچ ریز: 1 کیلو
سبزیجات معطر شامل (ترخون، سیر، فلفل سبز یا قرمز، نعنا): به میزان لازم
سرکه سفید: 1 پیمانه
نمک: 8 قاشق غذاخوری
آب: دو نیم تا سه لیتر
سبزیها را تمیز کنید و بشوید تا خشک شوند. قارچها را هم بشویید و در آبکش بگذارید تا آبش کشیده شود.
در مرحله بعد آب را با سرکه و نمک مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. کمی که جوشید از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملا سرد شود. وقتی همه مواد آماده بودند در ظرف مورد نظرتان قارچها را بریزید و لا به لای قارچها سبزیهای معطر، سیر و فلفل بگذارید.
درون ظرف سرکه سرد شده بریزد و پر کنید. درظرف را محکم ببندید تا هوا نکشد و به مدت 2 هفته در جای خنک نگهداری کنید تا قارچها آماده شوند.