فرنوش شهابی
مواد لازم
کره: 1 قاشق غذاخوری
اسفناج: 1 پیمانه
تخممرغ همزده: 3 عدد
فلفل قرمز یا پاپریکا: به میزان لازم
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
ساقه اسفناجها را جدا کنید و برگهای آن را با دقت بشویید. سپس اسفناج ها را در آب نمک حدود یک ربع بجوشانید. بعد از این مدت اسفناجها را از آب در بیاورید و روی صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. کمی هم با دست روی آنها فشار دهید تا آب بیشتری خارج شود. بعد با چاقو اسفناجها را درشت خرد کنید. 3 عدد تخممرغ را هم بزنید و با اسفناج مخلوط کنید و مخلوط اسفناج و تخممرغ را که با کمی فلفل قرمز و نمک مزهدار کردید داخل تابهای که با 1 قاشق غذاخوری کره داغ شده، بریزید. کمی که مواد خودش را گرفت با قاشق وسط املت را باز کنید تا تخممرغها خودشان را در قسمت وسط تابه جمع کنند و یکدست بپزند.
وقتی رنگ املت تغییر کرد و طلایی تیره شد از لبه آن را بگیرید و تا وسط تا کنید. املت اسفناج پخته شده را به صورت داغ میل کنید تا از دهن نیفتد.