کد خبر: ۴۱۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

کره: 1 قاشق غذاخوری

اسفناج: 1 پیمانه

تخم‌مرغ همزده: 3 عدد

فلفل قرمز یا پاپریکا: به میزان لازم

نمک: 4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

ساقه اسفناج‌ها را جدا کنید و برگ‌های آن را با دقت بشویید. سپس اسفناج ها را در آب نمک حدود یک ربع بجوشانید. بعد از این مدت اسفناج‌ها را از آب در بیاورید و روی صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. کمی هم با دست روی آن‌ها فشار دهید تا آب بیشتری خارج شود. بعد با چاقو اسفناج‌ها را درشت خرد کنید. 3 عدد تخم‌مرغ را هم بزنید و با اسفناج مخلوط کنید و مخلوط اسفناج و تخم‌مرغ را که با کمی فلفل قرمز و نمک مزه‌دار کردید داخل تابه‌ای که با 1 قاشق غذاخوری کره داغ شده، بریزید. کمی که مواد خودش را گرفت با قاشق وسط املت را باز کنید تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را در قسمت وسط تابه جمع کنند و یک‌دست بپزند.

وقتی رنگ املت تغییر کرد و طلایی تیره شد از لبه آن را بگیرید و تا وسط تا کنید. املت اسفناج پخته شده را به صورت داغ میل کنید تا از دهن نیفتد.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: