برنج : ۲ پيمانه
سينه مرغ: ۲ پيمانه
جوانه ماش: ۴ پيمانه
پياز سرخ شده: ۳ الي ۴ قاشق غذا خوري
آب: ۵/۳ پيمانه
روغن زيتون: ۲ قاشق غذا خوري
نمك: به میزان لازم
زعفران دم كرده: به میزان لازم
دارچين: یک قطعه
برگ بو: ۲ عدد
زنجبيل: يک قطعه
ابتدا برنج را شسته و يك ساعت قبل از پخت آب و نمك روي آن بريزيد تا خيس بخورد. سينه مرغ را با دارچين، زنجبيل، برگ بو، پياز رنده شده، نمك و زردچوبه با كمي روغن تفت دهيد وقتی که مواد خوب با هم تفت داده شد مقداری آب به مواد اضافه کنید و بگذاريد بپزد. اين گوشت ظرف نيم ساعت پخته ميشود. صبر كنيد تا آب هم كاملا تبخير شود تا گوشت خوشمزه شود بعد از پخت برگ بو، دارچين و زنجبيل را از مواد جدا کنید. برنج را با آب، روغن زيتون و زعفران در پلوپز بريزيد و بعد از اينكه آب آن جمع شد .برنج را در سيني بريزيد و كف پلوپز را اگر مایل بودید كمي روغن بريزيد و نان و يا سيب زميني بچينيد سپس از برنج يك كفگير در قابلمه پلوپز ريخته و روي آن يك لايه جوانه ماش و بعد يك لايه گوشت بريزيد و دوباره همين كار را تكرار كنيد تا تمامي مواد را در قابلمه بريزيد و بعد پلوپز را مجددا به برق زده و فرصت دهيد پلو دم بكشد وقتي دم كشيد در هنگام كشيدن پلو لا به لاي آن را پياز سرخ شده بريزيد.
نکته: جوانه ماش را شما میتوانید درخانه درست کنید و یا اینکه از فروشگاهها تهیه نمایید.