کد خبر: ۴۱۷۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

پیاز :‌نیم کیلو

عدس: یک لیوان

نخود‌: یک لیوان

لوبیا چیتی: یک لیوان

آلبالو تازه یا خشک: 50 گرم

ذغال‌ اخته‌: 50 گرم

زردآلو‌: 4 عدد

آلو‌بخارا زرد: 50 گرم

رشته آشی: 200 گرم

رب گوجه :‌یک قاشق غذا‌خوری

گوشت چرخ‌کرده‌: 150 گرم

روغن :به میزان لازم

نمک‌، فلفل و زرد‌چوبه :به میزان لازم

نعنا خشک :‌به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا حبوبات را از شب قبل با آب سرد خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن کاهش یابد و زودتر پخته شود. همچنین برای گرفتن بوی زحم حبوبات با یک عدد از پیازی که گفته شد آن‌ها را بپزید.

سپس زرد‌آلو‌، آلبالو‌، ذغال‌اخته و آلو‌بخارا را به حبوبات در حال پخته شدن اضافه کنید تا بپزند.

یک عدد دیگر از پیاز‌ها را رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده‌، نعنا خشک‌، مقداری نمک‌، فلفل و زرد‌چوبه مخلوط کنید و ورز دهید.

از مواد گوشتی‌، کوفته قلقلی‌های ریزی در بیاورید و داخل حبوبات و میوه‌های پخته شده بریزید تا به همراه حبوبات و میوه‌ها بپزند.

رب گوجه‌فرنگی را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و بعد از پخت حبوبات و بقیه مواد به همراه رشته داخل آش بریزید. زمانی که رشته آشی پخت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با چاشنی‌های پیاز داغ و نعنا داغ آماده شده تزیین کنید.

برای تهیه نعنا داغ‌، نعنا‌ی خشک را با مقداری روغن‌، که نباید خیلی داغ شود‌، تفت دهید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: