کد خبر: ۴۱۷۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۲
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

گل کلم: 3 لیوان خرد کرده

هویج: 2 لیوان خرد کرده

کرفس: 2 لیوان خرد کرده

سیر: 5 یا 6 حبه

گوجه‌فرنگی: 2 تا 3کیلو

‌‌فلفل سبز تند: 5 تا 6 عدد

‌سرکه سفید‌:1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه

‌نمک و زرد‌چوبه‌:1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه

طرز تهیه:

گوجه‌فرنگی‌ها را در قطعات بزرگ خرد می‌کنیم و در یک ظرف پلاستیکی می‌ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و با دست خوب آن‌ها را چنگ می‌زنیم و حدود 15 ساعت اجازه می‌دهیم به همان حالت در یک جای خنک بماند. بعد از این‌که گوجه‌ها ساعت‌ها در نمک ماندند از صافی رد می‌کنیم و روی حرارت می‌جوشانیم تا اندازه‌ای که آب آن تبخیر شود و یک مایع نیمه غلیظ به دست‌ آید. مواد دیگر ترشی را خوب خرد می‌کنیم و بعد از شستن داخل یک سبد می‌ریزیم تا به خوبی آب آن‌ها جدا شود.

مواد خرد شده را داخل ظرف مورد نظر( همان ظرفی که گوجه درآن روی حرارت بود ) ریخته و آب گوجه و مواد را تا حدی که کمی جوش بزنند روی حرارت می‌گذاریم و سپس با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و مقدار کمی سرکه تا حدی که زیاد شل نشود مخلوط می‌کنیم. مواد ترشی سرد شده را داخل ظرف مورد نظر ریخته و درب آن را خوب می بندیم. بعد از 2 الی 3 هفته که جا افتاد قابل استفاده است.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: