فرنوش شهابی
مواد لازم
تخم مرغ :5 عدد
گوجه: 500 گرم
بادمجان: 10 عدد متوسط
سبزی (جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) :700 گرم
پیاز داغ: 4 قاشق غذاخوری
سیر: یک بوته
آبغوره: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت نگینی درشت خرد کنید و یکی دو ساعت در آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف کند. سبزیها را هم در این فاصله بشویید و پس از خشک کردن، خرد کنید. بادمجانها را هم پس از در آوردن از آب، خشک کنید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید. بعد سبزی خرد شده را هم داخل بادمجانها بریزید و کمی سرخ کنید. گوجه، سیر و پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به داخل مواد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد در کنار هم سرخ شوند. نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به همراه آبغوره داخل خورش اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به آرامی بپزند و به روغن بیفتند. در آخر تخممرغها را هم روی خورشت بشکنید و صبر کنید تا تخممرغها بسته شوند. مقداری نمک روی تخممرغها بریزید و بعد غذای آماده شده را در ظرف مورد نظر بکشید.