فرنوش شهابی
مواد لازم
شکر دانهریز: 4/3 پیمانه
آرد: پیمانه
کره: 150 گرم
تخممرغ: 3 عدد
وانیل: 4/1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
مواد رویه
پودرقند: پیمانه
شیر: 2 تا 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
کره را با شکر هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شده و شکر در مواد حل شود. تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و تخممرغ را به مدت یک دقیقه بزنید. وانیل را اضافه کنید، آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد را در قالب لوف 20×10 ریخته و در فر 180درجه سانتیگراد برای مدت 45 دقیقه قرار دهید تا داخل کیک کاملا پخته شده و روی کیک طلایی شود. کیک را از قالب خارج کنید و بگذارید خنک شود.
پودر قند را در یک ظرف الک کنید، سپس شیر را کمکم اضافه کنید تا مواد بهصورت ماست نیمه شل درآید. سپس آن را روی کیک دهید و بگذارید تا از اطراف آن سرریز شود.
نکته: در تهیه این کیک توجه کنید تا کره به دمای محیط رسیده و سرد باشد.