
فرنوش شهابی
مواد لازم
شکر دانهریز: 4/3 پیمانه
آرد:
پیمانه
کره: 150 گرم
تخممرغ: 3 عدد
وانیل: 4/1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
مواد رویه
پودرقند:
پیمانه
شیر: 2 تا 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
کره را با شکر هم بزنید تا
کاملا مواد یکدست شده و شکر در مواد حل شود. تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و تخممرغ
را به مدت یک دقیقه بزنید. وانیل را اضافه کنید، آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید
و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد را در قالب لوف 20×10 ریخته و در فر 180درجه سانتیگراد
برای مدت 45 دقیقه قرار دهید تا داخل کیک کاملا پخته شده و روی کیک طلایی شود. کیک
را از قالب خارج کنید و بگذارید خنک شود.
پودر قند را در یک ظرف الک
کنید، سپس شیر را کمکم اضافه کنید تا مواد بهصورت ماست نیمه شل درآید. سپس آن را
روی کیک دهید و بگذارید تا از اطراف آن سرریز شود.
نکته: در تهیه این کیک توجه کنید تا کره به دمای محیط رسیده
و سرد باشد.