کد خبر: ۴۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۶
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

شکر دانه‌ریز: 4/3 پیمانه

آرد: پیمانه

کره: 150 گرم

تخم‌مرغ: 3 عدد

وانیل: 4/1 قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

مواد رویه

پودرقند: پیمانه

شیر: 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

کره را با شکر هم بزنید تا کاملا مواد یک‌دست شده و شکر در مواد حل شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و تخم‌مرغ را به مدت یک دقیقه بزنید. وانیل را اضافه کنید، آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد را در قالب لوف 20×10 ریخته و در فر 180درجه سانتی‌گراد برای مدت 45 دقیقه قرار دهید تا داخل کیک کاملا پخته شده و روی کیک طلایی شود. کیک را از قالب خارج کنید و بگذارید خنک شود.

پودر قند را در یک ظرف الک کنید، سپس شیر را کم‌کم اضافه کنید تا مواد به‌صورت ماست نیمه شل درآید. سپس آن را روی کیک دهید و بگذارید تا از اطراف آن سرریز شود.

نکته: در تهیه این کیک توجه کنید تا کره به دمای محیط رسیده و سرد باشد.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: