فرنوش شهابی
مواد لازم
تخممرغ: 1 عدد
شکر: 2/1 پیمانه
شیر: 2/1 پیمانه
وانیل و بکینگ پودر: کمی
آرد: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
دارچین: مقداری
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید، قرار است رینگها را بعد از آماده شدن داخل این مخلوط بغلطانید و حالا سراغ مرحله بعد بروید، آرد و شیر را در ظرف مناسبی ریخته و 1 عدد تخممرغ در آن بشکنید و خوب هم بزنید.
مواد را تا جایی هم بزنید که یک مایه یکدست و صاف بدست آید و غلظت آن مثل ماست شود حالا سیبها را شسته پوست آن را بگیرید و به شکل حلقهای برش بزنید، وسط سیبها را بوسیله چاقو خارج کنید و تابهای را روی حرارت قرار داده و به اندازه کافی روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود.
حالا حلقههای سیب را داخل خمیر بغلطانید تا همه جای آن را بپوشاند ، سیب ها را داخل روغن سرخ کنید و بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد برگردانید و طرف دیگر سیبها را هم سرخ کنید.
سیبها را بعد از سرخ شدن داخل دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود و در آخر اپل رینگها را در مخلوط دارچین و شکر بغلتانید و در دیس پذیرایی قرار دهید و میل نمایید.