فرنوش شهابی
مواد لازم
روغن یا کرهگیاهی: 1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز: نصف و خرد شده
فلفلدلمهای قرمز، سیر و سیبزمینی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
ذرت کنسرو شده: 300 گرم
گلکلم: 50 گرم
پنیرپیتزا: 75 گرم
گشنیز تازه: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
شیر: 600 سیسی
آرد: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
قابلمهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود، سپس پیاز، سیر، فلفل دلمهای و سیبزمینی خرد شده را داخل روغن بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید. سپس آرد اضافه کنید و هم بزنید. شیر را کمی گرم کنید فقط در حد 30 ثانیه و بعد داخل مواد تفت داده شده بریزید و هم بزنید. ذرت و گلکلم را هم اضافه کنید و منتظر بمانید تا همه مواد با هم بجوش بیایند. حرارت را کم کنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. تا به مدت 20 دقیقه بجوشند. پس از اینکه سبزیجات ترد شدند آن را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه قبل از کشیدن به آن پنیرپیتزا اضافه کنید.