کد خبر: ۴۰۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۴
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

روغن یا کره‌گیاهی: 1 قاشق غذاخوری

پیاز قرمز: نصف و خرد شده

فلفل‌دلمه‌ای قرمز، سیر و سیب‌زمینی خرد شده: 2 قاشق غذا‌خوری

ذرت کنسرو شده: 300 گرم

گل‌کلم: 50 گرم

پنیر‌پیتزا: 75 گرم

گشنیز تازه: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

شیر: 600 سی‌سی

آرد: 3 قاشق غذا‌خوری

طرز تهیه

قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود، سپس پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی خرد شده را داخل روغن بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید. سپس آرد اضافه کنید و هم بزنید. شیر را کمی گرم کنید فقط در حد 30 ثانیه و بعد داخل مواد تفت داده شده بریزید و هم بزنید. ذرت و گل‌کلم را هم اضافه کنید و منتظر بمانید تا همه مواد با هم بجوش بیایند. حرارت را کم کنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. تا به مدت 20 دقیقه بجوشند. پس از این‌که سبزیجات ترد شدند آن را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه قبل از کشیدن به آن پنیر‌پیتزا اضافه کنید.


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: