
مصرف گردو با افزایش میزان
باکتریهای پروبیوتیک روده و کاهش خطرات بیماریهای قلبی و مغزی و همچنین سرطان، از
سیستم گوارش محافظت میکند.
یافتههای بدست آمده از مطالعات
حیوانی نشان میدهد رژیم غذایی سرشار از گردو موجب تغییر شکل جامعه میکروبهای روده
شده و موجب افزایش قابل توجه باکتریهای سودمند روده میشود.
به گفته محققان، گردو همچون
یک پروبیوتیک عمل کرده و به تغذیه و رشد باکتریهای که دستگاه گوارش را سالم نگه میدارند
کمک میکند.
متخصصان این عرصه میگویند:
سلامت رودهها با سلامت کل بدن مرتبط است. مطالعه ما نشان میدهد که گردو موجب تغییراتی
در روده میشود و همین مسأله میتواند علت سایر فواید این خوراکی نظیر سلامت قلب و
مغز باشد. مصرف گردو با فواید متعددی
از جمله کاهش ریسک بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط است.
به گفته محققان، احتمالا اجزای
بیواکتیو گردو از فاکتورهای دخیل در ایجاد این فواید هستند.