فرنوش شهابی
خرده نان: یک چهارم فنجان
پنیر پارمزان: 4/1 فنجان
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
پودر سیر: 4/1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 8/1 قاشق چایخوری
شیر کم چرب: 2 قاشق غذاخوری
کدو سبز حلقه حلقه شده: 5/2 فنجان
اسپری روغن: به میزان لازم
فر را روی 425 درجه قرار دهید. 5 ماده اولیه غذا را با هم ترکیب کنید. با یک همزن دستی هم بزنید. شیر را در یک کاسه بریزید و حلقههای کدوسبز را در شیر بریزید. سپس کدوها را از شیر در آورده و در ترکیب خرده نان، پنیر، نمک و فلفل و پودر سیر بغلتانید.
روی تور سیمی فر با اسپری روغن بپاشید. یک عدد کاغذ روغنی را روی تور سیمی در فر قرار دهید و حلقههای کدو را روی کاغذ روغنی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا ترد شوند. سپس چیپسها را در ظرف سرو بچینید و بهعنوان یک دسر مقوی برای بچهها در نظر بگیرید.