کد خبر: ۳۷۰۳
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۸
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

آب گرم: نصف پیمانه

آرد: 4 پیمانه

آب ولرم: 2 پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

شکر: نصف یک قاشق چایخوری

پودر خمیر ترش: 2 قاشق چایخوری

روغن‌مایع: یک قاشق سوپخوری

کنجد: مقدرای (برای تزیین)

گردو خرد شده: یک پیمانه

دارچین: 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

پودر خمیر ترش را با یک قاشق چایخوری شکر و آب گرم مخلوط کنید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا پف کند.

سپس یک پیمانه آرد را با شکر، نمک و آب ولرم مخلوط کنید و بعد از 10 دقیقه به مایه خمیر ترش اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر به مواد استراحت دهید.

روغن‌مایع را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. بقیه آرد را هم کم کم به مایه نان اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نان به خمیر تبدیل شود. تا جایی که با دست بتوان خمیر را ورز داد و خمیر به دست نچسبد.

روی خمیر آماده شده را بپوشانید و خمیر را به مدت 2 ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا زمانی که حجم آن 2 برابر شود.

فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

گردو، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید این مواد برای وسط فطیر استفاده کنید.

روی سطح صافی مقداری آرد بپوشانید و از خمیر گلوله‌های جدا کنید و با وردنه آن را باز کنید. بعد مقداری از مخلوط گردو و شکر را در وسط نان قرار دهید و لبه‌های نان را روی هم قرار دهید و بعد نان را پهن کنید. نان را به مدت 10 دقیقه در سینی چرب شده قرار دهید تا استراحت کند. بعد روی خمیر فطیر کمی روغن بمالید و کنجد بپاشید. سپس سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در وسط فر قرار دهید تا نان‌ها پخته شوند.

اگر خمیر به دست چسبید، کمی آرد و روغن مایع علاوه بر پیمانه‌های داده شده، اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین برود.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: