فرنوش شهابی
مواد لازم
تخممرغ: 3 عدد
سیبزمینی آبپز: 4 عدد کوچک
تره تازه: 200 گرم
نمک: یک قاشق چایخوری سر خالی
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 4/1 قاشق چایخوری
روغن سرخکردنی: به میزان لازم
طرز تهیه
تره را تمیز کنید و بشویید بعد داخل آبکش بریزید تا آبش برود. سیبزمینیها را بشویید و در مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد و بعد از پخت سیبزمینیها، آنها را پوست بکنید و رنده کنید. ترهها را خرد کنید و به همراه سیبزمینی رنده شده و تخممرغها و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه با هم خوب مخلوط کنید.
تابهای نسوز را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و وقتی روغن داغ شد با قاشق از مواد بردارید و داخل روغن بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و دو طرف آن را سرخ کنید.