فرنوش شهابی
مواد لازم
آرد: 3 و نيم پيمانه
شكر: 1/4 پيمانه
روغن مايع: ¼ پيمانه
آب ولرم: ½ پيمانه
تخممرغ: 2 عدد
پودر مخمر خشك: 1 قاشق غذاخوری
نمك: 1 قاشق چایخوری
شكلات تختهاى: به ميزان لازم
مربا يا مارمالاد: در صورت دلخواه
طرز تهیه
آرد، مخمر خشك، نمك و شكر را داخل ظرف ريخته بعد تخممرغها رو اضافه کرده هم میزنیم سپس روغن مايع و آب ولرم را اضافه كرده و كاملا مخلوط میکنیم تا خمير نرمى بدست بيايد. روى خمير را پوشانده در جاى گرم گذاشته به مدت 2 ساعت استراحت ميدهيم تا حجمش دو برابر شود. بعد از استراحت از خمير به اندازه توپهاى كوچكى برداشته و كمى باز كرده و يك تكه شكلات تختهاى داخل خمير قرار داده و خمير را بسته و گرد ميكنيم و داخل سينى فر قرار داده و روى آن را پارچه انداخته و بقيه خمير را هم به همين طريق درست مىكنيم.
دوباره 30 دقيقه استراحت ميدهيم بعد با برس روى نانها را با زعفران آب كرده و زرده تخممرغ آغشته مىكنيم. در فر گرم با حرارت 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقيقه قرار ميدهيم تا بپزد بعد گريل بالا را روشن كرده تا روى نانها هم طلايى شود.