فرنوش شهابی
مواد لازم
سینه مرغ آبپز: 1 عدد
گوجهفرنگی: 2 عدد
خیار: 2 عدد
جعفری، پیازچه: به میزان لازم
کاهو کوچک: 1 عدد
کنسرو ذرت: 1 قوطی
کنجد بو داده: 2 قاشق غذاخوری
لیمو: 1 عدد
روغن زیتون: نصف فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را بگذارید آبپز شود.در این فاصله خیار و گوجه را شسته و حلقهای برش بزنید. جعفری و پیازچه را پاک کرده بشویید و ساتوری درشت خرد کنید. برگهای کاهو را جدا کرده بشویید و در آبکش بگذارید تا آبش برود. مرغ آبپز را تکه تکه کنید، کاهو را در ظرف سالاد بچینید. تکههای مرغ را روی کاهو قرار داده و گوجه و خیار خرد شده را در اطراف آن بچینید و جعفری و پیازچه و ذرت را روی آنها بریزید.
در آخر کنجد بو داده را روی سالاد بپاشید. نمک، فلفل و آبلیمو و روغن را روی سالاد بریزید و میل کنید.