فرنوش شهابی
مواد لازم
سنگدان مرغ: 500 گرم
قارچ: یک پیمانه
فلفل دلمهای کوچک: یک عدد
هویج نگینی، نخودفرنگی، ذرت: از هر سه نوع نصف پیمانه
سیر: 2 حبه
نمک ،فلفل، زردچوبه ،رب: به میزان لازم
سیبزمینی: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید سپس سنگدان را اضافه کنید کمی تفت داده و سیر ریز شده را به مواد بیافزایید، در این مرحله قارچ را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید کمی پخته شوند و سپس فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی فلفل دلمهایها کمی نرم شدند رب و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. هویج نگینی و نخودفرنگی و ذرت را از قبل بپزید و به مواد اضافه کنید. کمی آب به غذا اضافه کرده و اجازه بدهید مواد خوب بپزند و جا افتاده شود. سپس سیبزمینیها را برش داده و سرخ کنید و در انتها روی خوراک را با سیبزمینی تزیین کنید. میتوانید خوراک سنگدان را با چاشنی آب نارنج میل کنید.