کد خبر: ۳۶۱۰
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۵
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

سنگدان مرغ: 500 گرم

قارچ: یک پیمانه

فلفل دلمه‌ای کوچک: یک عدد

هویج نگینی، نخود‌فرنگی، ذرت: از هر سه نوع نصف پیمانه

سیر: 2 حبه

نمک ،فلفل، زردچوبه ،رب: به میزان لازم

سیب‌زمینی: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید سپس سنگدان را اضافه کنید کمی تفت داده و سیر ریز شده را به مواد بیافزایید، در این مرحله قارچ را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید کمی پخته شوند و سپس فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی فلفل دلمه‌ای‌ها کمی نرم شدند رب و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. هویج نگینی و نخود‌فرنگی و ذرت را از قبل بپزید و به مواد اضافه کنید. کمی آب به غذا اضافه کرده و اجازه بدهید مواد خوب بپزند و جا افتاده شود. سپس سیب‌زمینی‌ها را برش داده و سرخ کنید و در انتها روی خوراک را با سیب‌زمینی تزیین کنید. می‌توانید خوراک سنگدان را با چاشنی آب نارنج میل کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: