فرنوش شهابی
مواد لازم
برنج: 2 پیمانه
مرغ: 1 کیلو
پیاز: 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی: 1 عدد بزرگ
سیبزمینی: 2 عدد متوسط
نمک، فلفلسیاه، فلفلقرمز، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
گرد لیموعمانی: به میزان لازم
آب: 4 پیمانه
روغن: کمی
طرز تهیه
مرغ را شسته به قطعات کوچک خرد کنید. پیاز را به قطعات ریز خرد کرده، کمی روغن در ماهیتابه ریخته داغ کنید سپس پیاز را در روغن سرخ کنید تا وقتی رنگ آن قهوهای روشن شود. گوجهفرنگی را به قطعات ریز خرد کنید. گوجهفرنگی را به پیاز اضافه کرده بگذارید کمی بپزد. مرغ را به مواد اضافه کنید. ادویه را به مواد اضافه کنید. با قاشق مواد را خوب هم بزنید تا ادویه جذب مواد شود. کمی آب و گرد لیموعمانی را به مواد اضافه کنید سپس در قابلمه را بگذارید تا مواد 30 دقیقه بجوشد.
سیبزمینیها را پوست کنده به قطعات کوچک خرد کنید سپس آنها را شسته به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت 15 دقیقه دیگر بجوشد.
برنج را شسته به مواد اضافه کنید بگذارید به مدت 5 دقیقه بجوشد سپس 4 پیمانه آب به مواد اضافه کرده در قابلمه را گذاشته بگذارید برنج با حرارت کم به مدت 20 یا 30 دقیقه دم بکشد. در صورتیکه برنج هنوز سفت باشد روی آن کمی آب بپاشید .برنج را در ظرف کشیده روی آن را با لیموی تازه تزیین کنید.