کد خبر: ۳۵۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

شکر: 2 کیلو

جوهر لیمو: 1 قاشق مرباخوری

گل تازه محمدی: 500 گرم

آب جوش: 2 لیتر

طرز تهیه

گلبرگ‌های تازه گل محمدی را تک تک جدا کنید و آب جوش را آماده کنید. گلبرگ‌ها را داخل ظرفی بریزید و آب جوش را به یکباره روی گلبرگ‌ها بریزید تا تمام سطح روی آن‌ها را بپوشاند. با دم کنی روی ظرف را می‌بندیم و برای 24 ساعت به آن استراحت می‌دهیم. حتما روی در ظرف دم کنی بگذارید تا عطر و بوی گل حفظ شود و خارج نشود.

بعد از سپری شدن 24 ساعت گلبرگ‌ها را آبکش می‌کنیم و تا آب آن خارج شود. دقت کنید که فشاری روی گلبرگ‌ها برای گرفتن آب بیشتر انجام ندهید چون باعث می‌شود رنگ شربت تغییر کند و قهوه‌ای شود.

داخل آب به دست آمده شکر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود و قوام بیایید. سپس جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از یک دو جوش از روی حرارت بردارید. اگر هم خواستید به شربت رنگ مربا یا رنگ‌های خوراکی اضافه کنید باید در مرحله آخر همراه با جوهر لیمو اضافه کنید.

هنگام میل این شربت می‌توانید از آبلیموی تازه هم استفاده کنید تا خوش طعم‌تر شود.


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: